مرکز تخصصی درمان بیماری‌های شقاق، بواسیر، فیستول، کیست مویی، زگیل تناسلی و آبسه مقعدی با لیزر

بهترین راه درمان کیست مویی چیست؟ درمان خانگی، درمان با لیزر و یا درمان با جراحی؟
راه های درمان کیست مویی

روش های کاهش درد و درمان کیست مویی، درمان خانگی کیست مویی + درمان کیست مویی با لیزر و با جراحی

5
(1)

درمان کیست مویی روش‌ها و راه‌های متنوعی دارد و هر کدام به شیوه‌ی خاصی انجام می‌شوند. هر کدام از روش‌های درمان کیست مویی از مزایا و معایب مخصوص به خودشان برخوردار هستند. اما اینکه کدام راه را برای درمان کیست مویی انتخاب کنیم، در وهله اول به تصمیم پزشک متخصص، و در وهله دوم به شرایط وخامت بیماری شما بستگی دارد.

راه و روش‌هایی که برای درمان قطعی و فوری کیست مویی قرار می‌گیرند، از درمان به روش سنتی با تیغ جراحی گرفته تا درمان به کمک لیزرهای پرتوان روش‌هایی جدید و قدیمی برای معالجه کیست مویی به شمار می‌روند. اما پیش از آنکه بخواهیم به راه و روش‌های درمان کیست مویی بپردازیم، بهتر است تا ابتدا با ماهیت این بیماری آشنا شویم. سپس با توجه به نوع کیست مویی و علائم و نشانه‌هایی که دارد، بهترین و موثرترین روش درمان را انتخاب کنیم.

کیست مویی چیست؟

سینوس مویی، سینوس پیلونیدال و یا همان کیست مویی، به گزارش Nhs.uk به شرح زیر تعریف شده است:

“A pilonidal sinus is a small hole or tunnel in the skin at the top of the buttocks, where they divide (the cleft). It does not always cause symptoms and only needs to be treated if it becomes infected.”

“سینوس پیلونیدال، کیست مویی و یا سینوس مویی یک سوراخ یا تونل کوچک در پوست بالای خط افقی باسن است. سینوس مویی همیشه علامت و نشانه ندارد و تنها در صورتی که این کیست عفونی شود، نیاز به درمان دارد.”

کیست مویی در ابتدا عفونتی نداشته و تنها به شکل یک جوش حاوی مو می‌باشد. اما اگر بدن شروع به واکنش نشان دادن نسبت به این موی برگشتی کند، ممکن است عفونت ایجاد شود و کیست مویی شما به شکل یک آبسه عفونی تبدیل می‌شود.

علائم و نشانه‌های کیست مویی چیست؟

علائم و نشانه های بروز کیست مویی

در برخی موارد ممکن است که کیست مویی شما هیچ علامت و نشانه‌ای نداشته باشد. اما اگر این بافت دچار عفونت شود، پوست اطراف بافت قرمز، ملتهب و داغ خواهد شد. علائم و نشانه‌هایی که خبر از عفونت کیست مویی می‌دهند، عبارتند از:

  • ترشح چرک و عفونت بد بو از کیست مویی در صورت پاره شدن آن
  • وجود یک جوش آبسه مانند و حاوی مو در انتهای کمر و دنبالچه
  • احساس درد در پایین کمر حین نشستن و یا خوابیدن
  • پوستی ملتهب و متورم در انتهای ستون فقرات
  • وجود بیش از یک سینوس مویی در کمر

در صورت مشاهده هر یک از علائم ذکر شده فورا با کلینیک لیزرشفا به شماره ۰۲۱۲۲۳۵۹۱۳۵ تماس بگیرید.

مطالب مرتبط: کیست مویی چیست؟ + علائم موی برگشتی چیست؟

صحبت‌های دکتر داود تاجبخش درباره راه های درمان کیست مویی و مراقبت های بعد از درمان

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کلینیک لیزرشفا در تهران تماس بگیرید.

راه‌های درمان کیست مویی

اینفوگرافیک درمان کیست مویی

درمان کیست مویی مانند هر بیماری مقعدی و نشیمنگاهی دیگری به کمک روش‌های خانگی، دارویی و در نهایت عمل جراحی قابل درمان خواهد بود. البته دانستن این نکته خالی از لطف نیست که درمان کیست مویی با دارو و روش‌های خانگی به طور قطعی امکان پذیر نیست. بلکه این روش‌ها تنها قابلیت کاهش درد، عفونت، و التهاب ناشی از موی برگشت خورده به داخل پوست می‌شود.

با این وجود بهتر است تا با همه راه و روش‌های درمان کیست مویی آشنا باشید تا زمانی که پزشک متخصص یکی از آن‌ها را به شما توصیه کرد، دستورالعمل و نحوه درمان را به خوبی بشناسید.

درمان کیست مویی در خانه

اگر قصد داشته باشید موی برگشتی در انتهای کمر را با تکنیک‌هایی ساده، آسان و بدون صرف هزینه‌های هنگفت درمان کنید، درمان‌های خانگی انتخاب خوبی برای شما هستند. اما باید به این موضوع دقت داشته باشید که درمان خانگی، درمانی قطعی برای کیست مویی نیستند. بلکه راه‌هایی برای کاهش شدت علائم بیماری سینوس پیلونیدال به شمار می‌روند.

از جمله متدهای درمانی کیست مویی در خانه می‌توانیم به موارد زیر اشاره داشته باشیم:

۱- درمان خانگی کیست مویی با روغن درخت چای:

روغن درخت چای یک ماده جادویی با خواص آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی است. روغن درخت چای در کاهش تروم و التهابات کیست مویی موثر بوده و همچنین از عفونت بیشتر این عارضه جلوگیری می‌کند. برای استفاده از روغن درخت چای، توصیه می‌شود تا 2 الی 3 قطره از این روغن را روی پنبه بریزید و برای مدتی آن را روی کیست قرار دهید.

۲- درمان خانگی کیست مویی با روغن کرچک:

روغن کرچک هم مانند روغن درخت چای، موجب کاهش التهاب و تورم سینوس مویی می‌شود. همچنین در خلاص شدن از شر عفونت ناشی از کیست موثر بوده و روند بهبود درد و علائم این بیماری را تسریع می‌بخشد.

برای استفاده از روغن کرچک 2 الی 3 قطره از آن را روی کیست بریزید و به آرامی و بدون اعمال هیچ فشاری، کمی ماساژ داده و سپس آن را رها کنید. همچنین می‌توانید یک تکه پنبه بر روی این بافت قرار دهید. توصیه ما به شما استفاده از روغن کرچک به مدت 2 الی 3 بار در روز می‌باشد.

۳- پیاز، راهکاری موثر برای درمان سینوس مویی در خانه:

خاصیت آنتی باکتریال بودن کیست مویی بسیار قدرتمند بوده و در کاهش باکتری‌های عفونی سینوس مویی، بسیار تاثیر گذار است. شما می‌توانید یک لایه ضخیم از پیاز را بردارید و آن را با یک بانداژ بر روی کیست مویی خود ببندید.

این تکه پیاز را بعد از گذشت 2 الی نهایت 2 ساعت حتماً بردارید و آن را عوض کنید.

۴- درمان کیست مویی با نمک اپسوم در خانه:

نمک اپسوم تکنیکی بسیار عالی برای درمان کیست‌های مویی است و کمک می‌کند تا مقدار عفونت و مایعات بدبویی که در کیست جمع شده است، کمتر شود. نمک اپسوم همچنین می‌تواند التهاب سینوس را کاهش دهد و در مدیریت درد انتهای ستون فقرات موثر باشد.

برای استفاده از نمک اپسوم بهتر است تا یک لگن آب گرم بردارید و 4 تا 5 قاشق نمک اپسوم را، در آن بریزید و سپس به مدت 15 الی 20 دقیقه در آن بنشینید.

۵- درمان خانگی کیست مویی با عسل:

عسل ماده‌ای طبیعی با خاصیت ضد التهابی است. به همین دلیل است که در طب سنتی ترکیب عسل و دارچین برای درمان بسیاری از بیماری‌ها و التهابات، به خصوص التهاب کیست مویی مورد استقبال قرار می‌گیرد.

جهت معالجه التهاب کیست مویی می‌توانید 2 قاشق غذاخوری عسل را همراه با مقداری دارچین به شکل یک خمیر در بیاورید. سپس آن را روی کیست قرار داده و اجازه دهید تا به خوبی خشک شود. تکرار این روند تا 2 بار در روز برای بهبود وضعیت کیست مویی موثر است.

۶- درمان طبیعی کیست مویی با روغن نارگیل:

روغن نارگیل یکی از مواد طبیعی و مفید برای پوست است و با توجه به خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی، درمان خوبی برای کیست پیلونیدال به شمار می‌رود.

برای استفاده از این ماده می‌توانید نصف قاشق چایخوری روغن نارگیل مایع را بردارید و به کیست مویی در انتهای ستون فقرات و یا دست و پاهای خود بمالید. ماساژ کیست با روغن نارگیل را می‌توانید تا دو بار در روز تکرار کنید و هر بار آن را به مدت 2 ساعت بر روی کیست رها کنید.

بیشتر بخوانید: درمان درنیامدن مدفوع در بزرگسالان + بهترین روش های درمان یبوست

۷- درمان کیست مویی با سرکه سیب در خانه:

درمان خانگی کیست مویی

یکی دیگر از روش‌های درمان کیست مویی در خانه، که البته در طب سنتی هم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، استفاده از سرکه سیب می‌باشد. سرکه سیب دارای PH سازگار با پوست بدن بوده و در کاهش عفونت و مواد باکتریایی در کیست مویی بسیار موثر است.

توصیه می‌شود تا 1 قاشق غذاخوری را همراه یک قاشق غذاخوری آب ترکیب کنید و به کمک یک پنبه، آن را به مدت 2 بار در روز روی سینوس پیلونیدال خود قرار دهید.

۸- کاهش درد و عفونت کیست مویی با سیر:

سیر هم همچون سایر گیاهان و مواد طبیعی که تا به اینجا به آن اشاره کردیم، دارای خاصیت ضد عفونی کننده و آنتی باکتریال است. به محض بروز علائم کیست مویی از سیر استفاده کنید تا جلو رشد بیش از اندازه آن جلوگیری شود.

1 الی 2 سیر را بردارید و له کنید. سپس با مقداری آب یک خمیر درست کنید و آن را به مدت 20 الی 30 دقیقه بر روی سینوس مویی قرار دهید.

۹- کمپرس آب سرد و آب گرم، کاهش دهنده درد ناشی از کیست مویی:

به منظور افزایش گردش خون در اطراف کیست مویی و کاهش درد این ناحیه، می‌توانید از کمپرس سرد و یا کمپرس گرم استفاده کنید. برای استفاده از این روش یک حوله را در آب سرد و یا آب گرم قرار دهید و سپس حوله را در اطراف کیست خود قرار دهید. در نهایت اجازه دهید تا حوله به مدت 10 الی 15 دقیقه، به منظور کاهش درد بر روی ناحیه اطراف کیست باقی بماند.

جهت درمان قطعی کیست مویی در تهران پیشنهاد می کنیم حتما جهت مشاوره و معاینه با ما در تماس باشید.

درمان کیست مویی با دارو

قرص و داروهایی که برای کاهش عفونت و التهاب کیست مویی مورد استفاده قرار می‌گیرند، باید حتما توسط پزشک متخصص و پس از معاینه تجویز شود. دارو درمانی کیست مویی می‌تواند در یک دوره 2 هفته‌ای صورت بگیرد و وضعیت وخامت بیماری شما را بهبود ببخشد. از جمله داروهایی که برای درمان درد و التهاب کیست موئی تجویز می‌شوند، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کلاریترومایسین (Clarithromycin)
  • مترونیدازول (Metronidazole)
  • اریترومایسین (Erythromycin)
  • کلیندامایسین (Clindamycin)

“مصرف قرص و دارو برای درمان کیست مویی فقط و فقط تحت نظارت پزشک انجام می‌شود. از مصرف خودسرانه قرص و دارو برای از بین بردن درد و التهاب کیست مویی جداً خودداری فرمایید.”

عمل جراحی کیست مویی

همانطور که روش‌های متنوعی برای درمان‌های خانگی و دارویی سینوس پیلونیدال وجود دارد، برای درمان این عارضه تحت عمل جراحی نیز روش‌های مختلفی پیدا می‌شود.

از درمان‌های کم تهاجمی و آسانی مانند لیزر گرفته تا درمان‌های تهاجمی‌تری مانند جراحی به روش‌های باز و بسته، همگی برای تخلیه کردن بافت چرکی سینوس مویی موثر هستند. در ادامه قصد داریم تا بیشتر به جزئیات هر یک از این روش‌های درمانی بپردازیم:

عمل جراحی باز (Pilonidal Cyst Open Surgery):

روش جراحی باز کیست مویی روشی است که تحت بیهوشی کامل و در بیمارستان انجام می‌شود. این عمل ممکن است تحت بی حسی نخاعی (کمر به پایین) نیز انجام شود. در طول این جراحی کیست مویی با تیغ جراحی باز شده، محتویات عفونی داخل آن تخلیه شده و سپس بدون آنکه زخم بخیه شود، به همان شکل باز رها خواهد شد.

تنها بافت تخلیه شده با پانسمان پوشانده می‌شود تا ترشحات و خونریزی بعد از عمل را به خود جذب کند. این زخم باز از کیست مویی حدود 2 الی 3 ماه زمان می‌برد تا به طور کامل خوب شده و بسته شود. با اینکه جراحی باز در بهبود درد و عفونت انتهای کمر شما تاثیر گذار است اما مراقبت‌های بسیار ویژه‌ای نیاز دارد. به عنوان مثال تعویض روزانه پانسمان توسط پزشک متخصص یکی از این مراقبت‌هاست.

از مزایای عمل جراحی باز کیست مویی می‌توان به جلوگیری از عود مجدد بیماری و از بین رفتن کامل عفونت و ترمیم زخم اشاره داشت. اما در مقابل، از معایب این عارضه می‌توان به قرار گرفتن در معرض خطر عفونت مجدد به دلیل باز بودن زخم کیست مویی اشاره نمود.

برای تعیین نوبت جراحی کیست مویی کلیک کنید.

عمل جراحی بسته (Pilonidal Cyst Excision):

عمل جراحی بسته کیست مویی دقیقاً مشابه با عمل جراحی باز کیست مویی است، تنها با یک تفاوت اساسی! این تفاوت در بخیه زدن زخم کیست مویی می‌باشد. در واقع به جای آنکه بعد از برداشتن بافت تخریب شده و نواحی آسیب دیده زخم به حال خودش رها شود، توسط نخ بخیه بسته خواهد شد. بعد از پایان عمل علاوه بر بخیه زدن، پانسمان‌های لازم نیز زده می‌شوند.

ریسک عود مجدد کیست مویی در این روش درمانی به دلیل بسته شدن زخم بسیار بالا می‌رود. اما دوران نقاهت کوتاه‌تری داشته و بیمار می‌تواند سریع‌تر به روال عادی زندگی خودش بازگردد.

بیشتر بخوانید: عمل کیست مویی باز بهتر است یا بسته؟

درمان کیست مویی با لیزر (Pilonidal Cyst Laser Surgery):

امروزه درمان کیست مویی با لیزر روشی بسیار آسان و موثر در از بین بردن این عارضه دردناک به شمار می‌رود. اما سوال مهمی که پیش می‌آید این است که چطور می‌توان با لیزر، سینوس مویی را درمان کرد؟ جراحی سینوس پیلونیدال توسط لیزر عملی کم تهاجمی و در واقع بدون نیاز به تیغ و بیهوشی است و تحت بی حسی موضعی انجام می‌شود.

در این عمل از لیزرهای پرتوان CO2 استفاده می‌شود و تنها بخشی کوچک از کیست مویی (به اندازه 1 سانتیمتر) باز شده و لوله پروب لیزر جهت تخلیه این بافت، وارد کیست مویی خواهد شد. از جمله مزایایی که عمل کیست مویی با لیزر به همراه دارد عبارتند از:

  • کمترین میزان درد و خونریزی
  • کاهش ریسک عود مجدد بیماری
  • کاهش ریسک بروز عفونت مجدد
  • مدت زمان کوتاه جراحی (20 الی 30 دقیقه)
  • کاهش ریسک ابتلا به بیماری‌های عفونی مانند هپاتیت

“روش نوین درمان کیست مویی با لیزرهای پرتوان در بهترین کلینیک‌های لیزر در سطح شهر تهران، به صورت سرپایی و در کمترین زمان ممکن انجام می‌شود. ترس و خجالت از بیماری خودتان را کنار بگذارید و برای رها شدن از درد و عفونت‌های بدبو در انتهای کمر خود، از لیزر درمانی سینوس پیلونیدال استفاده کنید.”

حال که به مزایای جراحی سینوس مویی با لیزر اشاره کردیم، ممکن است برای شما این سوال پیش بیاید که آیا لیزر درمانی کیست مویی عوارضی هم دارد؟

بله. از جمله عوارضی که ممکن است در این روش درمانی تجربه کنید درد و خونریزی هستند. اما یک تفاوت بسیار قابل توجه در عوارض لیزر درمانی با عوارض سایر روش‌های جراحی وجود دارد، و آن هم میزان و شدت بیماری است.

در واقع لیزر درمانی تنها روش جراحی سینوس مویی است که کمترین میزان خونریزی و درد را به همراه دارد. این درد و خونریزی هم بعد از گذشت 7 الی 10 روز پس از عمل به کلی از بین خواهد رفت.

جهت درمان کیست مویی به روش لیزر در تهران با گلینیک لیزر شفا به شماره ۰۲۱۲۲۳۶۱۰۷۱ تماس بگیرید.

بیشتر بخوانید: درمان کیست مویی با لیزر + مزایای درمان کیست مویی با لیزر

درمان کیست مویی به روش فلپ (Pilonidal Cyst Flap Surgery):

جراحی پلاستیک یا فلپ کیست مویی یکی از روش‌هایی است که برای درمان کیست‌های مویی شدید، پیچیده، بسیار بزرگ و گسترش یافته در بدن مورد استفاده قرار می‌گیرد. در روش فلپ کیست پیلونیدال بعد از برش کیست، این بافت به طور کامل تخلیه شده و سپس جراحان از پوست سالم اطراف این ناحیه استفاده کرده و روی زخم را به کمک بخیه زدن می‌پوشانند.

بعد از این عمل و برای مراقبت‌های بعد از جراحی، به مدت مشخصی که پزشک به شما توصیه می‌کند در بیمارستان بستری خواهید ماند.

رضایت و تجربه درمان کیست مویی در کلینیک لیزرشفا (این ویدیو بعد از درمان کیست مویی ضبط شده است)

 

عوارض عدم درمان کیست مویی

عوارض درمان نکردن کیست مویی

اگر کیست مویی را در زمان مشخص و معین خودش درمان نکنیم، عوارض و خطراتی را برای سلامتی به همراه خواهد داشت. عوارض درمان نکردن کیست مویی عبارتند از:

  • تشکیل آبسه عفونی
  • عود مجدد کیست‌های مویی
  • افزایش احتمال ابتلا به سرطان پوست کارسینومای سنگفرشی
  • گسترش چرک و عفونت در بافت سینوسی و همچنین در بدن

“باقی ماندن عفونت در بدن در دراز مدت نه تنها منجر به آسیب به بافت کیست مویی شده، بلکه عاملی برای آسیب رساندن به سایر اندام‌های بدن شماست.”

دوران نقاهت درمان کیست مویی چقدر است؟

دوره نقاهتی که برای درمان کیست مویی می‌توان در نظر داشت، به طور کلی شامل دو دسته بندی گوناگون می‌شود که به شرح زیر هستند:

دوران نقاهت عمل سینوس پیلونیدال با لیزر

دوران نقاهت اولیه عمل جراحی سینوس مویی با لیزر در کل 24 ساعت است. معمولاً 4 تا 5 روز بعد از جراحی بیمار می‌تواند به سرکار برود و به زندگی عادی خود ادامه دهد.

اما از آنجایی که ۶ تا ۸ هفته زمان لازم است تا زخم کاملاً خوب شود، لازم است تا حتماً مراقبت‌های بعد از عمل لیزر درمانی کیست مویی را رعایت کنید. نکات مراقبتی که بهتر است تا رعایت کنید عبارتند از:

  • تعویض مرتب و منظم پانسمان زخم
  • مصرف داروهای آنتی بیوتیک و کاهنده درد تحت نظر پزشک
  • شستشوی زخم جراحی برای جلوگیری از تجمع باکتری و عفونت
  • استراحت مطلق در ۲۴ ساعت اولیه بعد از درمان با لیزر کیست مویی
  • مصرف غذاهای ملین به منظور جلوگیری از یبوست و نیاز به زور زدن برای دفع
  • پرهیز از فعالیت‌های فیزیکی سنگین مانند رانندگی در طی ۴۸ تا ۷۲ ساعت اولیه بعد از عمل

دوران نقاهت جراحی باز و بسته کیست مویی

زخم عمل جراحی باز، بسته یا فلپ سینوس پیلونیدال به مدت ۶ تا ۱۰ هفته طول می‌کشد تا کاملاً بهبود پیدا کند. البته اگر که عمل به روش باز باشد، از چندین هفته تا چندین ماه زمان لازم است تا زخم بسته شده و خوب شود. بعد از عمل جراحی کیست مویی به روش باز، بسته و یا فلپ لازم است تا نکات مراقبتی زیر را به خوبی رعایت کنید:

  • تعویض روزانه پانسمان
  • ضد عفونی کردن و شستشوی منظم زخم
  • مصرف به موقع داروها و قرص‌های آنتی بیوتیک
  • نشستن بر روی بالشتک‌های دوناتی برای کاهش فشار به کمر
  • استفاده از حمام سیتز (لگن آب گرم) همراه با چند قطره بتادین
  • مصرف غذاهای حاوی فیبر و ملین برای جلوگیری از ابتلا به یبوست

علت درد کیست مویی مقعدی چیست؟

بیماری کیست مویی مقعدی که معمولاً در اطراف ناحیه نشیمنگاهی و یا انتهای کمر و بر روی استخوان دنبالچه ایجاد می‌شود، درد شدید و در برخی موارد غیر قابل تحملی را به همراه دارد. اما مسئله مهمی که برای بسیاری از مبتلایان پیش می‌آید، این است که علت درد کیست مویی چیست؟

عفونت کردن، برگشت مو و تورم شدید بافت سینوس مویی دلیلی برای درد گرفتن کیست مویی می‌باشد. دردی که در طول ابتلا به بیماری کیست مویی تجربه می‌کنید، به وضعیت وخامت بیماری و همچنین مقدار عفونتی که در آن جمع شده است بستگی دارد.

درد بیماری کیست مویی می‌تواند در دو دسته بندی “درد کیست مویی خفیف” و “درد کیست مویی مزمن” قرار می‌گیرد که هر یک از آن‌ها به شرح زیر هستند:

درد سینوس مویی خفیف:

بیماری کیست مویی مقعدی در مراحل شروع بیماری علائم و نشانه‌های خاصی ندارد. اما اگر درمان نشود و به حال خودش رها شود، بدن در مقابل موهای برگشتی شروع به دفاع از خودش کرده و عفونت می‌کند. کیست مویی خفیف همانطور که از اسمش پیداست، خفیف بوده و به تدریج به یک بافت عفونی تبدیل می‌شود.

کیست مویی از نوع خفیف درد کمی دارد و به کمک قرص و دارو و یا تکنیک‌های خانگی که پزشک تجویز می‌کند، قابل کنترل است.

درد سینوس مویی مزمن:

اگر موهای برگشتی به داخل بدن را تمیز نکنید و کیست مویی خفیف را به حال خودش رها کنید، این بیماری مزمن شده و موجب تجمع چرک و عفونت در انتهای کمر خواهد شد. هرچه عفونت بیشتری در کیست مویی تشکیل شود، درد بیشتری را هم به همراه خواهد داشت.

در صورتیکه حین نشستن روی صندلی و یا خوابیدن به پشتتان درد شدیدی دارید که قابل تحمل نیست، بهتر است تا به پزشک متخصص پوست و یا جراح متخصص بیماری‌های مقعدی مراجعه کنید. پزشکان تلاش می‌کنند تا با استفاده از روش‌های مختلف درمان کیست مویی، این بافت دردناک و عفونی را تخلیه کرده و معالجه کنند.

هزینه عمل جراحی کیست مویی چقدر است؟

هزینه دقیق و مشخصی را نمی‌توانیم برای عمل کیست مویی مشخص کنیم. چرا که به عوامل متعددی بستگی دارد. از جمله عوامل تاثیر گذار بر هزینه عمل جراحی کیست مویی، می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • تعداد کیست‌های مویی
  • میزان وسعت و وخامت بیماری
  • مهارت، تجربه و میزان تخصص جراح
  • میزان گسترش عفونت ناشی از کیست
  • منطقه قرار گیری مطب یا بیمارستان برای عمل

برای تعیین هزینه عمل جراحی کیست مویی در سال 1402 می‌توانید همین حالا برای تعیین نوبت در کلینیک لیزر شفا با ما تماس بگیرید.

زمان مراجعه به پزشک برای درمان کیست مویی

اگر بخواهیم مشخص کنیم که بهترین و طلایی‌ترین زمان مراجعه به پزشک متخصص برای درمان کیست مویی چه زمانی است، بهتر است تا به شرایط فیزیکی بیماران و علائم و نشانه‌های کیست مویی بپردازیم.

بهترین زمان برای مراجعه به پزشک برای درمان کیست مویی زمانی است که:

  • در اثر عفونت احساس تب و حالت تهوع دارید.
  • در انتهای کمر و دنبالچه خود احساس درد دارید.
  • کیست مویی شما ملتهب و عفونی شده و موجب خارش و قرمزی پوست می‌شود.

جهت دریافت نوبت می توانید با شماره های قرار داده شده در سایت تماس بگیرید همچنین می توانید سوالات خود را در انتهای همین صفحه مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی سوالات شما خواهیم بود.

 

مطالب مرتبط با کیست مویی

لیزر کیست مویی

عفونت کیست مویی

–  کیست مویی چیست ؟

درمان قطعی کیست مویی

جراحی کیست مویی

عوارض درمان نکردن کیست مویی

درمان سریع و قطعی کیست مویی

نقش ورزش در درمان کیست مویی

درمان کیست مویی در دوران بارداری

مقایسه جراحی سنتی با لیزر کیست مویی

سوالات و پرسش های رایج در مورد بیماری کیست مویی

– لیزر موهای زائد بعد از عمل جراحی سینوس موئی(پیلونیدال)

سوالات متداول درباره انواه روش های درمان کیست مویی

سریع‌ترین، قطعی‌ترین و بهترین روش درمان کیست مویی، درمان با لیزرهای پر توان به صورت سرپایی است که می‌تواند درد و عفونت این عاضه را کاملاً از بین ببرد.
گسترش عفونت، گسترش تعداد کیست‌ها، عود مجدد بیماری و ابتلا به سرطان پوستی کارسینوما سنگفرشی، از جمله عوارض عدم درمان کیست مویی می‌باشد.
خیر. این عارضه نیاز به تخلیه توسط پزشک متخصص جراحی عمومی و به کمک روش‌های درمانی کیست مویی دارد.
تورم، التهاب، داغی بافت، قرمز شدن، خارش و خروج چرک و ترشحات از کیست مویی از جمله علائم عفونت این عارضه است.
اگر کیست مویی به روش‌های سنتی درمان شود، درد و خونریزی شدیدی دارد اما اگر به روش‌های نوین مانند لیزر درمانی انجام شود، درد و خونریزی بسیار کمی داشته و قابل مقایسه با جراحی نخواهد بود.
به طور معمول 6 الی 10 هفته زمان لازم است تا بعد از جراحی کیست مویی به روش باز یا بسته، زخم بهبود پیدا کند. مدت زمان بهبودی زخم در عمل لیزر بسیار کمتر از عمل به روش جراحی سنتی است.
فاصله محل جراحی با مقعد به گونه‌ای است که به شما اجازه می‌دهد این رابطه را داشته باشید. اما توصیه جامعه پزشکی بر این است که تحت هیچ شرایطی رابطه مقعدی را انجام ندهید.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

از راست به چپ به ما امتیاز دهید.

میانگین امتیازات 5 / 5. تعداد رای‌ها: 1

بدون امتیاز

4 در مورد “روش های کاهش درد و درمان کیست مویی، درمان خانگی کیست مویی + درمان کیست مویی با لیزر و با جراحی”

  1. سلام وقتتون بخیر
    من در انتهای کمرم کیست مویی تشخیص داده شده است اما بنابر دلایلی هنوز اقدام به درمان کیست مویی موجود نکرده ام. اخیرا به شدت احسای درد دارم در این ناحیه. راهنمایی میکنید برای کاهش درد کیست مویی باید چکار کنم؟

    1. Avatar photo
      پزشک کلینیک

      سلام. براى اطلاعات بيشتر و مشاوره رايگان ميتوانيد از طريق تلگرام يا واتساپ به شماره ٠٩٣٧١٣٠٩٣٧٦ پيام بدهيد و با پزشك متخصص راجع به بيمارى خود صحبت كنيد.

  2. من میخواستم برای درمان کیست مویی که در پایین کمرم بوجود آمده اقدام کنم. میخئاستم بدونم بعد از عمل چند روز باید استراحت داشته باشیم؟

    1. Avatar photo
      پزشک کلینیک

      سلام. نهايت ٤ روز. براى اطلاعات بيشتر و مشاوره رايگان ميتوانيد از طريق تلگرام يا واتساپ به شماره ٠٩٣٧١٣٠٩٣٧٦ پيام بدهيد و با پزشك متخصص راجع به بيمارى خود صحبت كنيد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
تماس با ما مسیریابی